В М комплект33 има такива тръбички на метър.МИСЛЯ че ги развалцоват на място само трябва да си занесеш старите за да ползват накрайниците(ако има такива) и да се уточни размера.
Известие
Collapse
No announcement yet.
След 3 години ...
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от staiger Покажи съобщениеТа някои да знае дали се продават и къде мога да ги намеря,и /или дали може някаде да ги изработят въпросните тръбички.
Comment
-
Тука никой не се е мяркал ,то и мен ме нямаше де .
Спира4ките още не съм ги оправил,ама предстои.Ако съдбата ти обърне гръб-изчакай я да се наведе.....
Звукът може да бъде
описан само така: представи си смесица от бръмченето на Nascar-Chevys и пакистанска свиня-майка
Comment
-
Здравеите колеги !
Ето ме пак след млако затишие .Та на темата сега.
Замислил съм да слойа на Алфата теглич ,но не за да я мъча с некаква тежка работа. Само да усиля кефа и да мога да си дърпам една малка Мото-платформа за едно двуколесно-крос животно и то отвреме навреме.Мисля че няма да е повече тежеста от на 3-ма здрави спътника в колата,и няма да я тормозя което е най-важно.
Някой ако има теглич или идея откъде да си намеря и как да го монтирам да се обажда тука да го мислим.
Благодаря предварително.Ако съдбата ти обърне гръб-изчакай я да се наведе.....
Звукът може да бъде
описан само така: представи си смесица от бръмченето на Nascar-Chevys и пакистанска свиня-майка
Comment
-
Здравейте колеги !
нещо за теглича да кажете ,че още не съм намерил ,ако някои може да съдейства.Ако съдбата ти обърне гръб-изчакай я да се наведе.....
Звукът може да бъде
Comment
-
Колега mordohy подозирах ,че ти имаш тегличи много се радвам ,ама кажи дали го даваш и за какви $ +
Ако съдбата ти обърне гръб-изчакай я да се наведе.....
Звукът може да бъде
Comment
-
Давам ти го на цената на теглич!
Виж колко струва!
Ако искаш и плочката със сертификата е друга бира.В чужбина ги изискват и цената им е доста солена!
Иначе е оригинален и монтажа му е много лесен!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Колега аз в чужбина работа нямам с колата ,са ще ровя за цените да ти отговоря на гатанката ако намеря нещо изобщо и наздраве ,че една бира тука ми се опъва вече 45 мин.Ако съдбата ти обърне гръб-изчакай я да се наведе.....
Звукът може да бъде
Comment
-
Първоначално публикувано от staiger Покажи съобщениеКолега аз в чужбина работа нямам с колата ,са ще ровя за цените да ти отговоря на гатанката ако намеря нещо изобщо и наздраве ,че една бира тука ми се опъва вече 45 мин.
За бири, ракийки и салати има друга тема!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Какво направихме с теглича ?? нямам отговор на гатанката аз .Колега mordohy кажи ти .Ако съдбата ти обърне гръб-изчакай я да се наведе.....
Звукът може да бъде
Comment
-
колеги днес по4на да гасне 33 звяра,възможно ли е да е от горивния филтър ,защото го купих а, не ми остава време да го сменя .Симптомите са ,гасне на бензин и после като постои малко пали,подобен проблем съм имал с друга кола от едно филтърче на бензина ,надявам се това да е проблема .
Ще го сменя тия дни и ще кажа какво става.Ако съдбата ти обърне гръб-изчакай я да се наведе.....
Звукът може да бъде
Comment
-
Възможно е.Дръпне гняста и запуши.Като угасне се поразкара и пак така.Огледай и маркуча от резервоара до помпата.Може да засмуква и някоя гадория от резервоара.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Comment
Comment